Verlengen

Altijd trouw. Altijd NAC. NAC mocht dit jaar een recordaantal toeschouwers ontvangen in het Rat Verlegh Stadion. Nog nooit zaten er zoveel mensen in ons thuis dan afgelopen seizoen. Iedereen wil erbij horen, erbij zijn. Aan jou om nu je eigen plek veilig te stellen voor komend seizoen.

Verleng jij voor 31 mei 2018 je seizoenkaart? Dan verzeker jij je van jouw plek in het Rat Verlegh Stadion voor het seizoen 2018/2019. Verleng je niet? Dan is de kans groot dat na deze datum jouw plek vergeven is, want de schaduwlijst van mensen die er wel bij willen zijn groeit snel. 

Voordelen bij verlengen
- Eredivisieprijs 2017/2018 vanaf €210 (voor de B-Side of Vak G)
- Gegarandeerd van je eigen plek bij alle thuiswedstrijden in 2018-2019
- Eerste recht om te veranderen van plek en een vrijgekomen plek te claimen (na verlengingsperiode)

Handleiding seizoenkaart verlengen

Het verlengen van je seizoenkaart voor het seizoen 2018/2019 is heel simpel. Volg onderstaande stappen en binnen een paar minuten ben je ook volgend jaar van de partij bij alle Avondjes NAC!

Stappenplan

  1. Klik op deze link om naar NACseizoenkaart.nl te gaan
  2. Log in met de account waar je huidige seizoenkaart aan gekoppeld is. (Let op: maak geen nieuwe account aan, maar log in met je huidige account)
  3. Jouw seizoenkaart(en) komt/komen in beeld. Bij elke seizoenkaart kun je aangeven of je deze wilt verlengen. Klik op verder.
  4. Controleer de prijzen en de plaatsen. 
  5. Vink de Standaardvoorwaarden aan en klik op Afrekenen.
  6. Kies je betalingswijze (iDEAL of een machtiging afgeven) en reken af.

Lukt het niet om te loggen op je account? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

Heb je drie of meer seizoenkaarten op Vak G of de B-Side? Neem dan even contact op met onze afdeling Ticketing om de seizoenkaarten te verlengen.

Kortingen, Family Card en BredaPas

Kortingen

Jeugdtarief
De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft ook zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card
Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde, maar net zoals vorig seizoen is deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen. Het is ook in het seizoen 2018/2019 mogelijk om op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €277,50 (let op: prijs geldt alleen bij verlengen voor 31 mei) krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen verlengen/bestellen bij de S&I-desk!

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te verlengen bij de Service- & Informatiedesk. Deze korting kan niet worden berekend via de online module. 

Deadline verlengen

dagen
uren
minuten
seconden

Aantal verlengde seizoenskaarten

1 5 1 6 4
Laatst bijgewerkt: 26-03-2019 23:32 Supporters zijn er volgend seizoen al bij

Supporters in schaduwlijst

  1 9 2 9
Supporters hebben zich reeds ingeschreven voor de schaduwlijst