Schaduwlijst

Deadline inschrijven verstreken
De deadline voor het inschrijven voor de schaduwlijst is inmiddels verstreken. Je kunt je dus vanaf heden niet meer inschrijven voor een felbegeerde plek op onze schaduwlijst. Mochten er na het plaatsen van mensen van de schaduwlijst nog plaatsen vrij zijn voor seizoenkaartverkoop, dan start deze vrije verkoop uiterlijk 18 juni aanstaande.

Procedure voor inschrijvers
Bij het inschrijven voor onze schaduwlijst heb je twee voorkeuren op mogen geven. Aan de hand van die voorkeuren wordt gekeken of er een plek voor je is in het Rat Verlegh Stadion. NAC werkt hierbij van boven naar beneden. Supporters die zich als eerste hebben ingeschreven worden dus als eerste gebeld.

Ben je aan de beurt, dan worden de volgende stappen doorlopen:

- Je wordt gebeld op het door jou opgegeven (mobiele) nummer (het telefoonnummer dat belt begint met '076').

Als je opneemt:

- Als je opneemt, bespreekt de medewerker van NAC met jou de mogelijkheden op de door jou opgegeven voorkeursvakken.
- Indien akkoord worden je gegevens ingevoerd en krijg je medio juli de seizoenkaart thuis.

Als je niet opneemt:

- Indien je bij het eerste belletje de telefoon niet opneemt, word je Voicemail ingesproken.
- Als de opgegeven voorkeur duidelijk en passend is, wordt de seizoenkaart voor jou op dat moment in behandeling genomen. Mocht er twijfel bestaan over de plaatsing, wordt later contact opgenomen.
- Je krijgt hierover via de mail een bevestiging. Daarnaast wordt in de dagen hierna nog twee keer geprobeerd via de telefoon contact op te nemen.
- Mocht de plek onverhoopt toch niet naar wens zijn, dan heb je 48 uur om deze te annuleren, via de mail (ticketing@nac.nl), telefonisch (076 521 4500) of bij de Service- & Informatiedesk (op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur). Ook kan er eventueel worden gekeken of er nog een andere plek is die wel naar wens is.

Voorkeuren al bezet
NAC is populair dus het kan zo zijn dat jouw voorkeursvakken of -tribunes al snel helemaal uitverkocht zijn. Zeker op de B-Side en Vak G zijn de vrije plaatsen beperkt. Mochten beide voorkeurskeuzes bezet zijn, dan krijg je van ons via de mail hierover bericht en wordt je niet meer gebeld. Mocht je alsnog een andere voorkeur hebben, dan kun je contact opnemen met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500. Dan gaan zij kijken of er op die nieuwe voorkeursplek nog plaats voor je is.

Houd je telefoon de komende dagen dus in de gaten, want het volgende belletje zou je zomaar een seizoenkaart van NAC op kunnen leveren!

Deadline verlengen

dagen
uren
minuten
seconden

Aantal verlengde seizoenskaarten

1 5 1 6 4
Laatst bijgewerkt: 26-03-2019 23:32 Supporters zijn er volgend seizoen al bij

Supporters in schaduwlijst

  1 9 2 9
Supporters hebben zich reeds ingeschreven voor de schaduwlijst