Prijzen & Plattegrond

Verlengers betalen Eredivisieprijs van afgelopen seizoen
Hieronder vind je een overzicht van de exclusieve prijzen van de seizoenkaart voor het seizoen 2018/2019 voor verlengers! Mocht je vóór de deadline van 31 mei verlengen, dan geldt voor jou de Eredivisieprijs van afgelopen seizoen.

Prijzen nieuwe seizoenkaart
Supporters die een seizoenkaart aanschaffen na de verlengingsperiode betalen meer en hebben te maken met een geïndexeerde prijs. Het prijsoverzicht voor nieuwe seizoenkaarten vind je hier.

Betalingswijze

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt verlengd/besteld op www.NACseizoenkaart.nl. Je krijgt deze optie zodra je het bestelproces hebt doorlopen. 

2. Incasso: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag af te laten schrijven van je rekening. Dit kan in 1, 2 of 4 termijnen. Je betaalt hiervoor wel €2,50 administratiekosten per termijn. De gelden worden geïncasseerd door onze hoofdsponsor, CM Payments. Let op: de eerste incasso vindt plaats in juni, met eventuele meerdere incasso's maandelijks daaropvolgend.

3. Contant/PIN: Als je bij de Service- & Informatiedesk langskomt om een seizoenkaart te bestellen, kun je deze direct contant afrekenen of per PIN betalen. De S&I-desk is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur en op wedstrijddagen vanaf 09:00 uur. Het adres is Stadionstraat 23 in Breda.

Deadline verlengen

dagen
uren
minuten
seconden

Aantal verlengde seizoenskaarten

1 5 1 6 4
Laatst bijgewerkt: 26-03-2019 23:32 Supporters zijn er volgend seizoen al bij

Supporters in schaduwlijst

  1 9 2 9
Supporters hebben zich reeds ingeschreven voor de schaduwlijst