Overdragen

Wil jij jouw huidige plek in het Rat Verlegh Stadion overdragen aan iemand anders? Volg dan onderstaand stappenplan. 

Let op: Geef je na de overdracht van de seizoenkaart 'betaling in termijnen' op als betaalwijze, dan betaalt de toekomstige seizoenkaarthouder de kosten van de seizoenkaart. Betaal je met iDeal, dan moet de huidige seizoenkaarthouder direct afrekenen.

Wilt u er helemaal zeker van zijn dat de overdracht goed is gegaan en alle nieuwe informatie klopt? Dan raden wij u aan om even langs te komen bij de Service- & Informatiedesk (geopend op werkdagen tussen 13:00 en 17:00 uur).

Handleiding seizoenkaart overdragen

Draag jij je huidige seizoenkaart volgend seizoen over aan iemand anders? Volg dan onderstaand stappenplan.

Stappenplan

  1. Klik op deze link om naar NACseizoenkaart.nl te gaan. 
    1. Let op: log in op de account waar je huidige seizoenkaart aan gekoppeld is (Let op: maak geen nieuwe account aan, maar log in met je huidige account).
    2. Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van het online ticketingsysteem. Log dan in met het e-mailadres waarop je de mail van NAC Breda hebt ontvangen en klik op 'Wachtwoord opvragen'. Je ontvangt dan een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Neem voor vragen contact op met ticketing@nac.nl
  2. Je seizoenkaart(en) komt/komen in beeld. Kies bij de seizoenkaart(en) die je wil overdragen voor de optie 'Ja ik wil verlengen' en bevestig je keuze. 
  3. In het volgende scherm zit je seizoenkaart in je winkelmandje. Kies hier voor de optie 'Ken eigenaars toe'.
  4. Klik op 'Geef aan een andere klant'.
  5. Is de persoon aan wie je de seizoenkaart over wil dragen al in het bezit van een klantnummer bij NAC (dat begint met 90 of 93)? Dan kun je in dit scherm de overige gegevens (waaronder postcode en achternaam) invoeren en kiezen voor 'Persoon kiezen'. Heeft de nieuwe seizoenkaarthouder nog geen klantnummer? Vul dan alle gegevens in en klik op 'Maak een account aan'.
  6. Ga door naar het betalingsproces en reken af. Let op: geef je na de overdracht van de seizoenkaart 'betaling in termijnen' op als betaalwijze, dan betaalt de toekomstige seizoenkaarthouder de kosten van de seizoenkaart. Betaal je met iDeal, dan moet de huidige seizoenkaarthouder direct afrekenen.

Deadline verlengen

dagen
uren
minuten
seconden

Aantal verlengde seizoenskaarten

1 5 1 6 4
Laatst bijgewerkt: 26-03-2019 23:56 Supporters zijn er volgend seizoen al bij

Supporters in schaduwlijst

  1 9 2 9
Supporters hebben zich reeds ingeschreven voor de schaduwlijst