Club van 1912

Ben je lid van de Club van 1912? Dan hoef je natuurlijk je seizoenkaart niet te verlengen. Dat wordt namelijk allemaal voor jou geregeld. Bovendien krijg je, zoals in het contract is afgesproken, 5% korting op de prijs voor je seizoenkaart. We hanteren hiervoor de prijzen van de eredivisie van afgelopen seizoen. De prijzen die hiervoor gelden vind je hier.

Informatie betaling seizoenkaart

In de zomer van 2015 verbonden 1.272 supporters zich voor 10 jaar aan NAC. Op dit moment is het niet langer mogelijk om je nog in te schrijven voor de Club van 1912. De supporters die lid zijn ontvangen ieder jaar 5% korting op de seizoenkaartprijs die NAC aanbiedt voor verlengers. Voor het seizoen 2018/2019 betekent dit dat de prijs wordt bijgesteld naar het eredivisieniveau van afgelopen seizoen.

Binnenkort ontvangen de Club van 1912-leden een mail met meer informatie over de betaling van de seizoenkaart voor komend seizoen. Zorg voor die tijd dat dat de juiste gegevens bij NAC bekend zijn! Check dit in je eigen account op www.NACtickets.nl. Mocht je je bankgegevens willen wijzigen, dan kan dit via de mail: ticketing@nac.nl

De betaling van je lidmaatschap voor de Club van 1912 gebeurt in termijnen. Hiervoor wordt hetzelfde aantal termijnen gehanteerd als de vorige seizoenen. Als Club van 1912-lid hoef je geen incassokosten te betalen.

Deadline verlengen

dagen
uren
minuten
seconden

Aantal verlengde seizoenskaarten

1 5 1 6 4
Laatst bijgewerkt: 26-03-2019 23:56 Supporters zijn er volgend seizoen al bij

Supporters in schaduwlijst

  1 9 2 9
Supporters hebben zich reeds ingeschreven voor de schaduwlijst